Adevăratul candidat al Binomului Plahotniuc-Dodon este Silvia Radu, iar Ceban este doar un candidat-iepure.

Pentru a crește șansele Silviei Radu strategia Binomului a fost propunerea unui candidat slab ca Vaniuşa din partea PSRM, în paralel cu o campanie care să atragă voturile rusofonilor de la Vaniuşa la Silvia. Nostalgicii sovietici votează din obişnuinţă, indiferent cine este candidatul euro-asiatic, dar să fie din partea PCRM sau acum a PSRM. Pentru a evita această situaţie, Binomul a hotărât să-l încadreze  pe Vaniuşa  cu polit-tehnologi care să-l facă să pară debil în ochii electoratului său.

Programul făcut pentru candidatul PSRM de polit-tehnologii sabotori pare scris de un om nu tocmai sănătos şi se încheie cu avertizarea pentru alegători că propune măsuri fantastice!

Totul este strict autentic, găsiţi fantasmagoriile în programul de pe pagina de candidat a lui Vaniuşa. Şi vă asigur nu i-am mituit eu pe polit-tehnologii lui Ceban ca să-l facă de râs scriind asemenea delir, pentru eu cred în campania electorală cinstită. Este mâna Binomului aici!

Pentru îmbunătățirea transportului public, polit-tehnologii lui Vaniuşa au promis construcţia unui metrou, dar nu a unui metrou obişnuit, pe sub pământ, ci unul cu şina suspendată deasupra străzilor din Chișinău (pag 6).

Fantezia polit-tehnologilor nu a avut limite. Chişinăul nu va avea doar metrou suspendat ca la Chicago, ci se va transforma într-o adevărată Veneţie, prin introducerea tramvaiului fluvial pe Bâc! (pag 6). Socialiștii sunt patrioți ca șeful lor Dodon: râul Bâc devine fluviu!

V-aş mai fi povestit şi de alte puncte din programul socialistului, despre transportul pe cablu, despre telefericele care vor duce pasagerii la Ciocana şi Poşta Veche, dar mă opresc aici, pentru că sincer, omeneşte, îmi este mie ruşine de rușinea lui Vaniuşa.

Pentru a nu o deranja cu nimic pe candidatul PD, Silvia Radu, Plahotniuc ia poruncit lui Ceban să nu meargă la dezbaterile organizate ieri la IPN, pentru ca să nu fie pus în situația să mimeze confruntarea. Astfel, strategia lui Plahotniuc este ca niciodată Ceban să nu se intersecteze la dezbateri cu Silvia Radu, pentru ca să nu se vadă de la poștă că sunt în coaliție, iar Ion, zis și Ivan, joacă rolul de iepure.

Polit-tehnologii Binomului cu care Binomul l-a încadrat pe Ivan Ceban în campania electorală sunt ruşi ori formaţi la şcoala rusească. Consultanții ruşi mereu fac greşeala de a încerca să obţină mai multe obiective cu o singură manevră de dezinformare. Aşa şi în acest caz.

  • Primul obiectiv este să mute voturile pro-ruse de la Ceban la Silvia Radu, prin înjosirea lui Ivan Ceban şi prezentarea lui ca fiind venit din cosmos.
  • Al doilea obiectiv al polit-tehnologilor Binomului este un atac la adresa campaniei mele electorale, pentru că de mine se teme Binomul. Aici Vaniuşa căruia i s-au pus în gură aberaţiile de mai sus joacă rolul unui cobai sau şoarece de laborator. Mi se pare foarte umilitor pentru dânsul, sincer vă spun.

Despre rolul aberațiilor din programul lui Ivan Ceban în strategia împotriva mea vă spun într-o postare viitoare.

VANIUŞA, dacă ai curaj, retrage-ţi candidatura! Renunţă, nu lăsa Binomul să-ţi înjosească demnitatea umană. Ai dreptul să-i poţi privi pe oameni în ochi fără să-ţi fie rușine!