Alolingvii din PSRM vor să-i înlocuiască pe funcționarii moldoveni din Primărie fără a fi nevoiți să cunoască limba română. Ei vor să fie „nacialnici” mari fără să cunoască limba română. Acesta este programul lui Ceban.

Deputata PSRM  Elena Hrenova  vrea să oblige tot Parlamentul să folosească limba rusă doar pentru că ea nu știe românește. Hrenova spune că vorbește limbile turcă, germană şi ucraineană, dar limba română  nu a învățat-o pentru că nu are cu cine vorbi la Chișinău românește. Hrenova  s-a născut la Sverdlovsk în 1950 şi a venit la Chișinău în 1970, dar spune că nu a învățat românește în tot acest timp pentru că…”a fost ocupată”. Hrenova  însă are nesimțirea să ne impună cum anume se numește limba noastră.

Deputata PSRM Marina Radvan vrea şi ea limba rusă în Parlament şi spune că limba română nu îi place, de aceea nu a învățat-o.

Vedeţi clipurile video de mai jos şi veţi înţelege ce ne așteaptă dacă aghentura forțelor șovine, imperiale revanșarde va pune mâna pe Primărie.

Unire moldoveni!  Nu le cedăm Chișinăul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>