Binomul Plahotniuc–Dodon și polit-tehnologii ruși ai acestuia sunt disperați că misiunea lor în Republica Moldova va fi un eșec. Nu vor câștiga Chișinăul nici de această dată. Ei au trecut la metode din arsenalul „черный PR”, un termen din limbajul de specialitate al dezinformatorilor care vine de la cuvântul rusesc negru/черный şi englezismul PR, de la „Public Relations”. Ei trec la dezinformare totală.

Va fi una dintre cele mai murdare campanii electorale din Republica Moldova, cu dezinformări şi alte operațiuni speciale.

La alegerile locale din 2011 polit-tehnologii au clonat ziare. Ei au făcut ediții false din Ziarul de Gardă şi Timpul care îl denigrau pe candidatul Dorin Chirtoacă. În anul 2018 aceiași dezinformatori au declanșat atacul împotriva candidatului forțelor pro-europene şi pro-românești, Valeriu Munteanu. Dar dacă în 2011 au clonat ziare, în 2018 polit-tehnologii clonează candidați.

Candidații din această campanie electorală sunt scoși de la ferma de clone a lui Plahotniuc. Una dintre misiuni, este ca aceștia să ia câteva voturi, profitând de coincidența de nume. A fost lansat în acest scop un candidat pe nume Munteanu, de la un partid-fantomă. A doua misiune a vietăților eliberate din ferma de clone este să promoveze manevra mincinoasă a „candidatului unic” european, lansată la începutul campaniei electorale de Vladimir Plahotniuc personal, cu scopul de a pune presiune, în vederea scoaterii din cursa electorală a candidaților care nu sunt ai Binomului şi mai ales pe mine, considerat de dânșii ca fiind cel mai periculos pentru interesele lor.

Atacul clonelor demască unitatea de fier a Binomului Plahotniuc-Dodon. Toate vietățile clonate care au fot eliberate pe poarta Fermei de clone a lui Plahotniuc sunt „de dreapta”. Niciuna nu este pe culoarul de stânga, al forțelor revanșarde euro-asiatice, care ar concura cu Ivan Ceban, care la rândul său este şi el o marionetă a Binomului.

Renato Usatîi a primit ordin de la șefii săi din FSB să nu scoată un candidat la alegerile locale din Chișinău, pentru a nu știrbi șansele lui Ceban sau a Silviei Radu, cealaltă marionetă a Binomului, care tot pe electoratul de stânga se bazează. La fel a făcut și Voronin, care merge acum la televiziuni și susține candidații lui Plahotniuc.

Nu vă lăsați înșelați de candidatura clonei de gen feminin, Reghina Apostolova din partea Partidului Şor. La momentul potrivit ea se va retrage în favoarea  impostoarei Silviei Radu, pentru a arăta unitatea stângii şi pentru a motiva şi dreapta să se unească chipurile în fața acestui nou pericol.

Una dintre clonele cu ADN injectat în Laboratorul „Nobil”, doamna Apostolova a avut, deunăzi, prima întâlnire din campanie, plină de simbolism, tocmai la „Grădina Zoologică” Chișinău. Nu avem în capitală o întreprindere care să se numească „Fermă de clone”, de aceea oamenii lui Plahotniuc au trimis-o pe Apostolova la menajerie. Interesant este faptul că, în discursul său, susținut în limba rusă, această doamnă a spus angajaților de la Zoo, că dacă nu vor s-o voteze pe dumneaei, atunci s-o voteze pe uzurpatoarea Silvia Radu. Clone.

Ilan Şor care a fost unealta prin care s-a furat miliardul este lăsat în libertate de justiția lui Plahotniuc să poată călători în străinătate. El are acces la conturile unde se află miliardul pe care Guvernul pretinde că îl caută. Cine poate crede că Ilan Şor îndrăznește să se amestece în alegerile pentru Primăria Chișinău şi să scoată un candidat fără ordin de la Plahotniuc?

Ferma clonelor și toate manevrele de dezinformare ale Binomului Plahotniuc-Dodon sunt elemente de desconsiderare a chișinăuienilor, dar nu vor reuși. Nimic nu stă în fața votului popular, singura forță adevărată la alegeri. Eu pe votul popular mă bazez.

Vin în fața chișinăuienilor drept şi sincer, expun viziunea mea pentru Chișinău şi le solicit respectuos oamenilor să mă voteze. Acesta este respectul față de alegători, nicidecum insulta de a presupune că dânșii nu ar putea deosebi în buletinul de vot între Valeriu Munteanu, candidatul forțelor pro-europene şi pro-românești şi Munteanu, clona scăpată din Ferma lui Plahotniuc.